Login
+Follow
Login

Fantastisk film Blanktjärnarna

By cykelochuteliv on 2014.06.11 In Fjällcykling

Jag ramlade över denna länk idag och måste bara lyfta på hatten och dela med mig av denna film. Det är Simon Sjörén som har filmat och redigerat.

Här får ni se Blanktjärnsrundan från flera olika perspektiv och Simon har lyckats skapa en riktigt fin känsla som balanserar natur, action, lugn och känsla.

Biking Åre #2 – XC Blanktjärn from Fotograf Simon Sjörén on Vimeo.

0 Responses to "Fantastisk film Blanktjärnarna"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

beskrivning

Fjällcyklist, vandrare och numera även novis fjälllöpare som gillar lätt packning och att vara ute. Jag hoppas kunna sprida inspiration och ge tips på bra turer men även trevliga bilder och andra tips.

Jag är stugvärd åt STF när jag kan och gjorde mitt första uppdrag på Gåsen 2014 och hoppas snart igen kunna vara värd. Jag prioriterar fikapauser, skoj och upplevelser före prestationer och antal kilometer och försöker vara miljövänlig i mitt sätt att utöva friluftsliv.

Med på mina små äventyr finns ofta hunden Quling som gillar uteliv minst lika mycket som mig...och fåglar!

Instagram
[instagram-feed]
Arkiv Tags
+Follow

Login