Login
+Follow
Login

Pitstop

By cykelochuteliv on 2014.08.12 In Friluftsliv

Jag har upplevt en massa trevliga äventyr under ett par veckor och inte hunnit skriva något i farten då jag inte är så förtjust att skriva på små skärmar. Just nu är det ett kort pitstop hemma efter äventyr i Skuleskogen, Gästrikland och Hälsingland där vi hunnit med att cykla, paddla kajak, vandra och badat i massor.

Dags att packa om, ladda om och dra mot nya äventyr igen.. Vi är på väg upp till Vålådalen och sen Lunndörren på en snabb promenad för att hälsa på en stugvärds-kollega och kanske basta och bada lite. Om vädret är med oss ska vi även försöka hinna cykla Bäverkroken i Vålådalen och dokumentera denna tur.

Här kommer några smakprov på vad jag hunnit med och kommer att skriva om framöver.

SAM_4957

Skuleskogen

SAM_4992

Skuleskogen
SAM_5103

Högbo Bruk

SAM_5118

Paddling vid Högbo Bruk

SAM_5130

Paddling vid Högbo Bruk

Så mycket att se och göra, för lite muskler och tid….

0 Responses to "Pitstop"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

beskrivning

Fjällcyklist, vandrare och numera även novis fjälllöpare som gillar lätt packning och att vara ute. Jag hoppas kunna sprida inspiration och ge tips på bra turer men även trevliga bilder och andra tips.

Jag är stugvärd åt STF när jag kan och gjorde mitt första uppdrag på Gåsen 2014 och hoppas snart igen kunna vara värd. Jag prioriterar fikapauser, skoj och upplevelser före prestationer och antal kilometer och försöker vara miljövänlig i mitt sätt att utöva friluftsliv.

Med på mina små äventyr finns ofta hunden Quling som gillar uteliv minst lika mycket som mig...och fåglar!

Instagram
[instagram-feed]
Arkiv Tags
+Follow

Login