Login
+Follow
Login

Fjällmorgon

By cykelochuteliv on 2014.08.31 In Stugvärd

En vanlig morgon som stugvärd här på Gåsen kan bjuda på storm eller regn eller fantastisk utsikt.

Idag fick jag en sån här morgon innan det var dags att städa lite i storstugan.

image

I förrgår såg det ut så här på morgonen. Fjällväder är som sagt lite varierande.

image

0 Responses to "Fjällmorgon"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

beskrivning

Fjällcyklist, vandrare och numera även novis fjälllöpare som gillar lätt packning och att vara ute. Jag hoppas kunna sprida inspiration och ge tips på bra turer men även trevliga bilder och andra tips.

Jag är stugvärd åt STF när jag kan och gjorde mitt första uppdrag på Gåsen 2014 och hoppas snart igen kunna vara värd. Jag prioriterar fikapauser, skoj och upplevelser före prestationer och antal kilometer och försöker vara miljövänlig i mitt sätt att utöva friluftsliv.

Med på mina små äventyr finns ofta hunden Quling som gillar uteliv minst lika mycket som mig...och fåglar!

Instagram
[instagram-feed]
Arkiv Tags
+Follow

Login