Login
+Follow
Login

Stugtomten är ledig

By cykelochuteliv on 2014.09.15 In Fjällcykling Stugvärd

Två dagars ledighet efter tre veckor på fjället är välkommet. Stuglöparen kom idag och löste av mig så att jag kunde cykla ner till Storulvån för två nätter.

Igår blev det två toppturer med svärfar och flickvän och det otroliga höstväder vi haft verkar aldrig ta Slut, september är verkligen bästa fjällmånaden.

image

Planen är att duscha, basta och äta gott samtidigt som jag tänkte ta en härlig cykeltur i närområdet.

Att cykla på tjänsteresa är inte helt fel. Dagens tur nedför från Gåsen till Storulvån var nästan magisk. Strålande sol och en fjällvärld med höstfärger var otroligt vackert. Kombinera detta med en fantastisk cykelsträcka på två mil nedför så har du en jackpott.

image

image

image

Kvällen avslutas nu med en whiskey och en god bok här på Storulvån och jag konstaterar att detta är verkligen livet på en pinne.

Jag längtar inte tillbaka till vardagen och jag kommer definitivt att vara stugvärd igen även om man inte blir rik på det….man blir däremot rik på så många andra sätt än pengar.

0 Responses to "Stugtomten är ledig"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

beskrivning

Fjällcyklist, vandrare och numera även novis fjälllöpare som gillar lätt packning och att vara ute. Jag hoppas kunna sprida inspiration och ge tips på bra turer men även trevliga bilder och andra tips.

Jag är stugvärd åt STF när jag kan och gjorde mitt första uppdrag på Gåsen 2014 och hoppas snart igen kunna vara värd. Jag prioriterar fikapauser, skoj och upplevelser före prestationer och antal kilometer och försöker vara miljövänlig i mitt sätt att utöva friluftsliv.

Med på mina små äventyr finns ofta hunden Quling som gillar uteliv minst lika mycket som mig...och fåglar!

Instagram
[instagram-feed]
Arkiv Tags
+Follow

Login