Login
+Follow
Login

Frösötur

By cykelochuteliv on 2015.05.28 In Frösön MTB XC

Frösön kan vara ett paradis för cykling om man har lite lokalkännedom. Det finns massvis av stigar och nästan oändliga varianter att cykla runt hela ön eller delar av den. Sommaren har så sakta börjat komma till Jämtland även om kylan och regnet är lite väl överrepresenterat än. Jag har hunnit med rätt mycket cykling och mer kommer det att bli. Innan fjällvärlden har torkat upp bra nog så får jag cykla omkring på Frösön och Östersund med omnejd vilket inte är dåligt alls.

Har du vägarna förbi Frösön så kan jag tipsa om att ta en dag här och cykla. Använd Stravas heatmap så kan du finns stigar som de flesta cyklar häromkring: Strava Heatmap

Jag har några turer som förslag här på min blogg som du kan titta på också.

Dagens cykeltur bjöd på mestadels solsken men även lite små regndroppar men överlag en riktigt fin dag med torra stigar.

DSC00056

Vattenpaus på nya hotellet

DSC00040

Klockrena stigar längst Storsjöns strand

DSC00049

Min kompis hade starka ben idag

DSC00053

Stanna upp och kolla in naturen

Och som ni vet när det gäller mig, utan belöning och fika är jag egentligen inte intresserad…

 

20150528_124809

Fika på Stocke Titt såklart!

0 Responses to "Frösötur"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

beskrivning

Fjällcyklist, vandrare och numera även novis fjälllöpare som gillar lätt packning och att vara ute. Jag hoppas kunna sprida inspiration och ge tips på bra turer men även trevliga bilder och andra tips.

Jag är stugvärd åt STF när jag kan och gjorde mitt första uppdrag på Gåsen 2014 och hoppas snart igen kunna vara värd. Jag prioriterar fikapauser, skoj och upplevelser före prestationer och antal kilometer och försöker vara miljövänlig i mitt sätt att utöva friluftsliv.

Med på mina små äventyr finns ofta hunden Quling som gillar uteliv minst lika mycket som mig...och fåglar!

Instagram
[instagram-feed]
Arkiv Tags
+Follow

Login